RIBSFACTORY AMERSFOORT

RIBSFACTORY AMERSFOORT Steakhouse & Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 315 beoordelingen
2 feb 2020 om 20:15 Sweet was oke maar de origenal was de droog en zelfs beetje aangebrand. Daar bij was tijd van 19.uur ruim kwartier over schreden en de patat lauw. Erg jammer normaal is t beter.
31 jan 2020 om 20:01 Heerlijke ribs. Veel patat. Mag van mij wel iets meer saus bij.
30 jan 2020 om 21:16 Prijs/kwaliteit vind ik niet in verhouding. De spareribs ‘hot’ waren deels verbrand.. We kregen eerst ook een verkeerde bestelling, niet heel erg maar wel zonde! We hebben betere ervaring gehad bij jlie
18 jan 2020 om 5:48 Matige burgers. Te lang doorgehakten en broodje valt compleet uit elkaar bij de 1e hap.
6 jan 2020 om 12:30 De spareribs waren eigenlijk zoals altijd gewoon goed. Lekker van smaak en heerlijk mals. Maar de porties worden met de bestelling kleiner voor dezelfde prijs. Erg jammer.
5 jan 2020 om 20:59 Heerlijk was het
1 jan 2020 om 21:07 Meer dan 120 minuten moeten wachten en pas bezorging na het zelf nabellen. Helaas bij uiteindelijke bezorging eten ook maar half warm. Kortom, dat doen wij niet meet
29 dec 2019 om 20:53 Top food die spareribs met Sweet honing smaak. Verrukkelijk.
29 dec 2019 om 19:50 Heerlijk eten en precies op de aangegeven tijd bezorgd!
28 dec 2019 om 23:28 Top, chef belde nog na voor allergie.
18 dec 2019 om 8:34 Normaliter altijd zeer te spreken over de Ribsfactory! Maar gisteren ruim anderhalf uur op ons eten moeten wachten. Daarnaast ook nog verkeerde drankjes bij het eten. Zoals aangegeven zijn we normaal zeer te spreken, maar dit duurde wel extreem lang.
15 dec 2019 om 20:14 Alleen jammer dat de spareribs van het kindermenu boven op de friet liggen. Waardoor de friet week wordt. Verder top