RIBSFACTORY AMERSFOORT

RIBSFACTORY AMERSFOORT Steakhouse & Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 871 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ribsfactory Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2022 om 2:47 Tot nu toe de lekkerste sparibs. Friet was aan de ene kant wel erg zout maar je blijft ondanks dat toch er van eten. Bezorger was vriendelijk
4 jul 2022 om 20:50 Megagoede ribs! Patat mogen jullie iets langer doorbakken, was een beetje slappe hap.
4 jul 2022 om 20:27 Uitstekend. Goed warm, erg lekker en veel.
1 jul 2022 om 20:08 Kwaliteit van de spareribs is matig, bovendien veel te duur voor wat je krijgt. 4,5 euro voor 10 patatjes die overigens niet eens gaar waren is toch wel erg teleurstellend.
7 jun 2022 om 14:49 Na anderhalf uur wachten werden de spareribs bezorgd. Helaas niet helemaal gaar, veel half-haar vlees en niet zoals ik van ze gewend ben. Ook was de patat extreem gekruid (beetje is lekker maar dit was overdreven) en was er geen saus. Jammer!
5 jun 2022 om 21:54 Lang moeten wachten , wel na 60 min gebeld met excuses dat het nog even zou duren …
21 mei 2022 om 9:58 We misten een aantal bijgerechten. Fooi komt niet bij bezorger terecht????
19 mei 2022 om 23:04 The best ribs in Amersfoort. I can say it because I have ordered from most places so far!
11 mei 2022 om 19:42 Beter dan dat andere bekende sparerib bezorg restaurant, Maar tja, echt denderend was het niet, Het is kennelijk erg moeilijk tegenwoordig om eten te maken zonder bakken zout, vet en suiker. Een grote eter moet je ook niet zijn… Ik geef het een 5,5
10 mei 2022 om 20:14 Super lekker en goed verzorgd
8 mei 2022 om 20:18 Was erg lekker maar niet erg warm en werd op precies op afgesproken tijd bezorgd
3 mei 2022 om 9:27 Food took over 90 minutes, was cold and not very good