RIBSFACTORY AMERSFOORT

RIBSFACTORY AMERSFOORT Steakhouse & Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 660 beoordelingen
16 apr 2021 om 19:15 Heerlijk eten en vriendelijke bezorger!! Spareribs smokey, kip spareribs en kipburger. Hopelijk volgende x ook servetjes er bij.
14 apr 2021 om 21:23 Bezorgtijd nvt: om 12u 's middags besteld voor bezorging om 19u. De bezorging was perfect op tijd. We hadden voor Covid al een paar keer in dit restaurant gegeten, nu voor het eerst thuisbezorgd. We hebben met 6 personen zitten smullen, alles top !
12 apr 2021 om 7:46 Heerlijke sparibs die van het bot vallen. Ook lekkere patat erbij. Bezorging was exact op tijd.
10 apr 2021 om 22:55 Heerlijk gegeten, het was super goed warm! Zelfs de frietjes
10 apr 2021 om 21:36 Spareribs waren top. Friet was iets te zout en knapperiger. Gamba's waren ook lekker. Nacho's en Carpaccio ook heerlijk. Bestelling was compleet en vinden wij belangrijk. Bestelling was wel een half uur te laat, dan vind ik dat je iets extra's moet doen.
10 apr 2021 om 20:49 Het was weer erg lekker! Super malse spareribs en heerlijke burger!
4 apr 2021 om 21:27 Prima en snel. Ondanks eerste paasdag snel en warm bezorgd
4 apr 2021 om 21:09 Patat was top, ribs ook! Aanrader voor een ieder. 5 sterren bij 2 ribs per portie insha allah
3 apr 2021 om 22:19 Altijd top
2 apr 2021 om 20:32 Heerlijke spare ribs en (te) snel geleverd! Het eten kwam een kwartier voor de bestelde tijd, waardoor we nog niet allemaal thuis waren. Dat was jammer, maar erg lekker!
1 apr 2021 om 22:06 Zoals altijd weer een topervaring!!De ribs zijn overheerlijk en je eet je vingers op bij de burgers!Ze waren de pancakes vergeten maar toen ik ze belde stond er binnen 2 min alweer een bezorger aan de deur met excuses.Ze hadden het zelf dus al opgemerkt:D
31 mrt 2021 om 7:57 Het eten smaakte goed. Helaas was de patat slap. Het hamburger broodje was ook slap. Zonde